[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Prihláška: Ethernale (Hunter) - The Dragon Order

Prihláška: Ethernale (Hunter)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Ethernale (Hunter)

Příspěvekod Seržant Klinger » 16 dub 2016 16:09

Jméno postavy / Meno postavy: Ethernale

Věk / Vek: 22

Class: Marksmanship Hunter

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
teoreticky mozem kazdy vecer od 20:00

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
TBC- BT, SWP, Hyjal, The eye , vsetko odohrate za huntera
Wotlk- full naxx v HC ICC geare, ale to bolo na freacku cize s tym yb som sa asi nemal chvalit :D
Cata- cela expanzia odradovana ako prot pala a resto shamy na warmane (byvali molten wow)
pandy= skip

Aktuální progres / Aktuálny progres:
12/13 NM
7/13 HC
0/13 M
taktiky v HC su az prilis easy.... len.... pug all night, wipe like crazy, still get shit ( https://www.youtube.com/watch?v=-_jmoFkZrW4 )

pochopit taktiky je primitivne, takzsie je zohnat ludi na ktorych sa mozem spolahnut pri raidovani

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
ano...
cespool / social guilda.....myslim ze to dovod sam o sebe odtial odist

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
zobrali ste Wolflinga, co je moj sef v praci :D kde cez nocne nerobime skoro nic ine ako hrame, tak mi povedal nech si dam prishlasku a necham vas posudit ci budem prinosny
mam v plane este doexpit svojho shamana, ktoreho planujem hrat resto, ak by to bolo vyhovujuce

Napiš ještě něco o sobě / Napíš ešte niečo o sebe:
slovak zijuci a pracujuci v brne
wow ma chytilo hned od prveho momentu ked som ho vyskusal este na TBC, doteraz som nemal peniaze platit si retail, ale po dlhych 7 rokoch sa moj sen splnil a som tu :D
achievment + transmog whore, ak to dropuje alebo su za to ach points tak to musim mat
nebudeme si klamat, povahovo som vybusny a prchnky, ale zato dokazem zabavit 24 ludi na voice chate pocas raidu
nebavi ma uz hrajkat sa sam, nemat s kym pokecat popritom a byt dost odrezany od komunity
som uplny maniak do PVP, nieje nic lepsie ako ownovat noobov v Bg/arenach

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Ethernale (Hunter)

Příspěvekod Corleonis » 16 dub 2016 17:34

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kacoper » 16 dub 2016 19:32

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 16 dub 2016 21:14

Hraj si čo chceš...

...okrem paladina tanka :D

Ale nie, teraz vážne. Nebudeme ťa predsa trhať od tvojho bossa, takže kľudne poď k nám.
Ak si to ešte neurobil, tak /w ingame o invitačku: Maboriel, Oriel, Corleonis, Kacoper, Mouka, Robik, Ellgar - toť oficieri...

Ehm...prečítaj si pre istotu pravidlá gildy, hlavne pasáž o slušnom správaní sa na všetkých četoch - toooo len tak na okraj.. :lol:

Robo
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo » 16 dub 2016 22:55

Na zabavu uz mame na TSku Denisa pod vplyvom.
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

ellgar
Main class: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ellgar » 16 dub 2016 23:11

Ethernale
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ethernale » 16 dub 2016 23:42

kus zle som sa vyjadril, nekricim po ludoch :D (len ak su velmi sprosti a nechapavi), svoj rage riesim cigaretkou daleko od mikrofonu, takze chill ;)

moja predchadzajuca guilda bol cisty priklad cespool, GuM mal na haku vsetko, mesacne mal pasivny prijem 200-300k goldov, ak sa uz neikto snazil poskladat daco tak sa to rozpadlo po prvom wipe.... social guildy si OK ak na tom niekto prasacky neryzuje goldy....

moj main bol hunter a taktiez ostane, ale v legione do PVE sa mi nezda byt velmi prakticky a ostanem s nim len pri PVP (BM a surv budu perfektne na to *charges inner child*), som ochotny doplnit hocijaku classu, len ma nenutte hrat monka prosim :D taktiez demon huntera vyexpim urcite cize aj ta moznost ostava, aj tak by som sa ich musel ucit hrat odznova lebo asi posledna expanzia co som ich vedel vsetkych bol WOTLK :D

ak sa mi podari niekoho zkontaktovat tak napisem o prijatie ;) zvysok a podrobnejsie mozeme doriesit na voice chate

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”