Jméno postavy / Meno postavy: Memphis
Věk / Vek: 19
Class: Marksmanship Hunter
Odkaz na armory (advanced):
Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
Každý deň po 18:00
Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Tak začínal som na TBC tam mám všetko prechodené neskôr prišiel WoTLK kde som taktiež všetko oprogressoval cez Ulduar až ku Arthasovi. V tej dobe som bol taký trocha hardcore progress hráč ako sa to vôbec dá na neoffíku. Na offi som prešiel na konci Cata. Od tej doby som neprogressoval už nič. Začal som vlastne až približne pred mesiacom a to clear HFC HC aj keď nie celý. Zvyčajne bossov kde mi ešte niečo padalo. V mythicu som ešte nebol jedine tak na YT alebo twitchi Samozrejme mythic dungy všetky kde som zháňal počiatočný EQ. Challenges žiadne, bohužiaľ.
Aktuální progres / Aktuálny progres:
Ako som písal vyššie momentálne HFC HC aj to len bossov ktorých potrebujem. Do mythicu som ešte ani nečuchol. Viem že by som to nemal toľko spomínať, ale pre istotu.
Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Od doby čo som na offi som nebol v žiadnej guilde ktorá by stála za zmienku. Zvyčajne len exp guildy kvôli perkám prípadne guildy kde boli moji priateľia nič hard.
Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Chcem sa začleniť do serioznejšej skupiny ľudí ktorý majú miesto aj pre social life. Raidujú ale nehrotia to až do krvi. V minulých prihláškach som čítal že už farma mythicu nebude. To samozrejme chápem a plne akceptujem. Mojim cielom je začleniť sa do stálej party ľudí ktorý už čo to spolu zažili. Samozrejme sa chcem taktiež pripravovať na Legion a preto hľadám guildu už teraz aby som sa do nej začlenil. Kedže máte huntov veľa nevadí mi hrať 3 prípadne 4 husle. Keď sa občas kuknem do raidu budem rád. Zatiaľ to ale berte teda ako social člena. Od Legionu sa to dúfam zmení.
Napiš ještě něco o sobě / Napíš ešte niečo o sebe:
Na úvod ešte priložím armory môjho hunta na ali http://eu.battle.net/wow/en/character/t ... his/simple
Takže, chcel by som vám to vysvetliť najlepšie ako viem. Od Legionu plánujem hrať na aliancii a hájiť modré farby. Kedže som bol od začiatku wowka alíkom, až tu na offi som začal ako horďák kvôli priateľom ktorý tam hrali. Kedže už hrať prestali, chcem sa vrátiť naspäť. Avšak nechcem transferovať hunta ktorého mám na horde. (Príde mi to ako zbytočné míňanie peňazí ktorých už aj tak nemám veľa). To len aby ste sa nezľakli že prihlášku podáva nejaký dementný horďák. Diky.
Takže ahojte, volám sa Viktor, študujem na priemyslovke v Bratislave po strednej plánjem ísť na výšku do Žiliny kedže na robotu som ešte mladý (no hate). Medzi záľuby okrem wowka patrí futbal ktorému sa aj vo voľnom čase venujem, mimo iné som aj vášnivý divák. Od doby čo sa môjmu bratovi narozdil syn, je to moja hlavná priorita. (nečakal som že niečo zatieni wowko hm).