[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 561: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 617: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prihláška: Vigormortis (Hunter) - The Dragon Order

Prihláška: Vigormortis (Hunter)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Vigormortis (Hunter)

Příspěvekod Seržant Klinger » 21 čer 2016 21:20

Jméno postavy: Vigormortis

Věk: 27

Class: Marksmanship Hunter

Odkaz na armory (advanced):

Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
ANO

Zkušenosti s raidováním:
Přišel jsem na offi nově ale hrál jsem cca 7let na free servru twinstar kde jsem aktivně raidoval na datadicku wotlk a cataclysm bohužel jsem nezažil mists of pandaria a celí dernor jelikož na tom servru nebyli a ostatní freečka nebyli v takové kvalitě kde by se alespoň trochu dalo hrát takže moje skušenosti jsou NAXX , OS , EoE , UD , ICC , ToC a z cata jsem zažil BWD , ToFT , BoT a začátek FL

Aktuální progres:
bohužel žádné ale snad se je rychle naučím

Odkaz na logy:

Screenshot UI:

Používané addony:
no bohužel se na free servrech s nižším datadiscem hůře hledají addony tak jsem používal pouze DBM omen .... ostatní nesouvisí s raidováním

Předchozí gilda a důvod odchodu:
jsem na offi začátečník

Proč u nás chcete hrát:
chtěl bych si kvalitně zahrát a aktivně se zapojit do radů / dungů a případně do jiných akcí pokud možno

Napiš ještě něco o sobě:
Tak je mi 27 let pracuju jako skladník a wow hraju už od roku 2005 bohužel jen na free servrech ze začátku jsem na wow neměl moc času tak jsem bohužel vyexpil až na twinstar.cz kde byl nahozený wotlk je to dlouhá doba od vanily ale kvalitní hraní se hledá na freečkách velmy obtížně hned ze začátku wotlk sezóny jsem se připojil k velice dobré guildě kde jsem progresovel tamní kontenty s následnou farmou o cca 5 let později se guilda rozpadla a já byl přinucen hrát sám pouze s přítelkyní se kterou sme se rozhodli že pujdeme na officiální servr kde bude když už nic jiného kvalita hraní mojí herní postavou byl DK s nickem Lasplagas kterého plánuji založit i zde jako svou Main postavu kdyby byli nějaké otázky nebo cokoliv jiného tak mě můžete kontaktovat ve hře prozatim na nicku vigormortis nebo do mailu v realu nebo ve hře díky a prozatím se loučím doufám že se dostanu k Vám do guildy s kvalitními hráči a možná se i něco přiučím budu jen rád :)

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Vigormortis (Hunter)

Příspěvekod Corleonis » 21 čer 2016 21:50

Díky za přihlášku.
Jsem pro

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kacoper » 21 čer 2016 22:35

som za

ellgar
Main class: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ellgar » 21 čer 2016 23:11

Som za

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”