Jméno postavy: Vigormortis
Věk: 27
Class: Marksmanship Hunter
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
ANO
Zkušenosti s raidováním:
Přišel jsem na offi nově ale hrál jsem cca 7let na free servru twinstar kde jsem aktivně raidoval na datadicku wotlk a cataclysm bohužel jsem nezažil mists of pandaria a celí dernor jelikož na tom servru nebyli a ostatní freečka nebyli v takové kvalitě kde by se alespoň trochu dalo hrát takže moje skušenosti jsou NAXX , OS , EoE , UD , ICC , ToC a z cata jsem zažil BWD , ToFT , BoT a začátek FL
Aktuální progres:
bohužel žádné ale snad se je rychle naučím
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
no bohužel se na free servrech s nižším datadiscem hůře hledají addony tak jsem používal pouze DBM omen .... ostatní nesouvisí s raidováním
Předchozí gilda a důvod odchodu:
jsem na offi začátečník
Proč u nás chcete hrát:
chtěl bych si kvalitně zahrát a aktivně se zapojit do radů / dungů a případně do jiných akcí pokud možno
Napiš ještě něco o sobě:
Tak je mi 27 let pracuju jako skladník a wow hraju už od roku 2005 bohužel jen na free servrech ze začátku jsem na wow neměl moc času tak jsem bohužel vyexpil až na twinstar.cz kde byl nahozený wotlk je to dlouhá doba od vanily ale kvalitní hraní se hledá na freečkách velmy obtížně hned ze začátku wotlk sezóny jsem se připojil k velice dobré guildě kde jsem progresovel tamní kontenty s následnou farmou o cca 5 let později se guilda rozpadla a já byl přinucen hrát sám pouze s přítelkyní se kterou sme se rozhodli že pujdeme na officiální servr kde bude když už nic jiného kvalita hraní mojí herní postavou byl DK s nickem Lasplagas kterého plánuji založit i zde jako svou Main postavu kdyby byli nějaké otázky nebo cokoliv jiného tak mě můžete kontaktovat ve hře prozatim na nicku vigormortis nebo do mailu v realu nebo ve hře díky a prozatím se loučím doufám že se dostanu k Vám do guildy s kvalitními hráči a možná se i něco přiučím budu jen rád