Jméno postavy: Barundin
Věk: 26
Class: Balance Druid
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Docházka ani raidovací časy mě nedělají žádný problém
Zkušenosti s raidováním:
k WoW jsem se dostal ještě jako středoškolák koncem Vanilly
Na začátku BC po velké migraci na server Burning Blade jsem raidoval v guildě Seekers of Elune jako resto druid Barundin. Což doposud považuji jako vrchol mé WoW kariéry. Bohužel guilda se rozpadla na začátku patche se Sunwell Platau.
V datadisku Wotlk jsem raidoval jako Frost (tank DK) a resto druid v guildě Not Prepared. Po neschodách v guildě jsem přešel do menší guildy Friends with Benefets kde jsme složili LK10 HC.
Bohužel mě Cataclysm moc nechytl a dal jsem si přestávku s WoW až do o letošních vánoc, kde jsem zakoupil WoD.
Aktuální progres:
Mythic dungeony, Heroic HFC
I
Spíše jsem se zaměřoval na levelování postav, momentálně mám na levelu 100 tyto charactery:
Druid, shaman, DK, DH, Mage, monk a warlock
Přesto že se hlásím za balance druida nění pro mě problém hrát jakoukoliv class/spec z výše zmíněných characterů (preferuji heal nebo ranged dps).
Odkaz na logy:
-
Screenshot UI:
https://ctrlv.cz/j8EN
Používané addony:
ElvUI, DBM, vuhdo ,skada, altas loot, GTFO, Weak Auras
Předchozí gilda a důvod odchodu:
kromě výše jmenovaných jsem byl členem levelovacích guild jejich jména si už nepamatuji.
Proč u nás chcete hrát:
Rád bych začal znovu aktivně raidovat. Po objevení vaší guildy na EU forech a po rozhovoru s Robikem se mi jevíte jako dobrá přátelská a cílevědomá guilda. Očekávám progress a šanci se ukázat.
Napiš ještě něco o sobě:
Jmenuju sa Petr a su od Uherského Hradišťa. Momentálně pracuji jako technolog a snažím se dálkově studovat na pana inženýra. Mezi mé další aktivity ve volném Čase patří kolo, běh cvičení, četba a World of Warships. Můj dlouhodobý cíl je znovu usednou do lodi ( kajaku ) bez toho aniž by z ní byla ponorka.