Věk: 20
Class: Restoration Shaman
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
áno
Zkušenosti s raidováním:
Čo sa týka raidovania tak tomu som sa venoval, keď som ešte hrával free blizzlike servery (TBC,WLK). Vo WLK mám v podstate odraidované všetko v 25m pri 10m sú tu výnimky. Spočiatku som skôr hrával ranged dps, no potom som skúsil heal a odvtedy ma to nepustilo k inej role
Aktuální progres:
Žiadny. Ešte expím shamana v resto, kôli artifactu. Ide to ale dosť pomaly oproti dps specu. Ale snažím sa to dať čo najrýchlejšie a pritom si užiť questing. Nemôžem sa dočkať raidov
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Nepamätám si. Ako som hovoril, WoD ma nejako nebralo. Vystriedal som dosť guild, no nebol som nikde dlho. (WoD som hral na drakthule až do Legion-u som prešiel na WH)
Proč u nás chcete hrát:
Prídete mi ako jedna z guild, ktoré to berú trocha vážnejšie(?), aj keď to nechem tak povedať. Samozrejme, žiadnu hru netreba brať až moc vážne. Chcem iba aktívnu raid guildu.
Napiš ještě něco o sobě:
Choroby treba liečiť no... Volám sa Lukáš, mám 20 a som zo Žiliny. Stačí nie? Ok.
Pracujem na 3 smeny, takže neviem či je to problém. Budem sa snažiť prispôsobiť na raid time. WoWko som zväčša hrával na free serveroch ako Spojka WoW, Anathema alebo Equilibrium. Potom som mal viacmenej prestávku. Cata som preskočil úplne, MoP som hral len tak easy a WoD ma nejako nebavilo. Teraz však prišiel Legion a po dlhom čase som ochotný investovať do toho viac času ako posledné roky. Čo sa týka iných hier v poslednej dobe hrávam dosť Overwatch, ale sem tam pustím nejaký SP, Dotu alebo CSko. No na hry už nieje času ako keď som bol na škole