Jméno postavy: Novicka
Věk: 24
Class: Holy Priest
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Suhlasim, Stvrtok pondelok pohode
Zkušenosti s raidováním:
Vecina raidou s cata
Aktuální progres:
Ziadne
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Panak do hlavy, rozpad pred viac ako 4 rokmi (odvtedy nehral).
Proč u nás chcete hrát:
Nasiel som u Vas par znamich ( Enar, majo ,klaticka, . . . s predchadzajucej guildy. Co ocakavam fajn partiu, ludi s profesionalnym ale aj zabavnim pristupom k hre, teda o tom aspon predtim wowko bolo.
Napiš ještě něco o sobě:
Som celkom realne zijuci clovek, chodim do prace chystam sa stavad dom ma priatelku. Profesia automechanik (ta realna ) ano ovedomujem si ze guilda vaseho razu hlada desne smazky na drtenie, viem sa zapalit pre hru ak je skym, ale mam dost velke medzeri skoro 4 roky som nehral suvisle cize som skoncil na cata sposlednym raidom a zapol som to nedavno. na pravidelny raid sa zatim necitim ale ako vpripade potreby zaskocenia ci nahradnik si viem predstavit. a to je us na Vas ci hladate len profi hracou alebo aj ludi na zabavu. nejsom ty co bude daco zobronit od guildy skor mi ide oto ze sa to hrat sam neda moc. Nejsom ziadny nervak len stipku ukecani a s realnym pohladom na svet, cize sa neslozim s gestapaka co si zaklada na zivote s wofka a nevidi nic postatnejsie ho ( v kazdej gulde sa najde taky raid master alebo podobne co v tom vidi zmysel zivota berem ich ze ich to bavi aj mna len s istimi hranicami tak to asi v vse cus