Jméno postavy: Takahay
Věk: 39
Class: Mistweaver Monk
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Středa a pondělí OK (s malým upozorněním - viz dále)
Zkušenosti s raidováním:
Krom WoD jsem procházel snad všechny raidy od Outlandů a to v Tripartitě či jiných (anglických) guildách (Silvermoon Preatorians např.) Samozřejmě tam byly i nějaké mythiky
Aktuální progres:
Po dlouhé pauze se mohu pochlubit tak maximálně LFR progresem
Odkaz na logy:
-
Screenshot UI:
-
Používané addony:
Healbot, začínám Elvui - před tím IceHud, Skada a samozřejmě DBM
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Byl jsem i u Vás (Hitoride), ale to v době začátku tohoto datadisku bylo bez možnosti raidování. Hlavní důvod přerušení hraní byli přírůstci v rodině a nemožnost plně raidovat.
Proč u nás chcete hrát:
Jsou u Vás někteří hráči "staré éry" - např. Kovona, se kterými bych si rád někdy zaraidoval. S odstupem času se již nechci a asi ani nemůžu tlačit na pozice plnohodnotné raidera (neděle pracovně nemůžu - makám ve fitku a díky dětem je možnost pozdějšího příchodu na raid) a tak hlavně čekám příjemné klima, možnou účast na farmě, případně m+ skupinu (kterou si v rámci možností s Vaším svolením složím v guildě sám ). A možná se situace umoudří, tak i účast na progressu.
Ještě je tu otázka co mohu nabídnout: jsem ochotný hrát jakoukoliv class (krom růžového paláta ) a spec co guilda potřebuje. Momentálně hraji monka, ale v současné době je lvlení a gearování docela easy.
Napiš ještě něco o sobě:
Učitel - speciální pedagog, který miluje pohyb a to ne jen fitnes: běh (maraton za 3:13 ), Spartan race, lezení, kolo, bojové sporty.... asi vlastně všechno Rád čtu - před chvílí jsem si objednal WOW kroniky II, maluju, hraju na hudební nástroje aj. Z her mám radši hry s příběhem, což konečně splňuje i WoWko