Jméno postavy: Hanyka
Věk: 23
Class: Mistweaver Monk
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Ano, budeme mít.
Zkušenosti s raidováním:
Hrajeme už dlouho, z přestávkami samozřejmě. Progress máme celý Legion, máme skoro všichni odešlí ToS HC. Já převážně healuji a kamarádi jsou převážně dmg - druid, pala, DH, DK, Mage Je nás více, co chceme k vám!
příjmuli by jste mezi sebe partu ? hráli sme dřív společně na DT a hledáme nějakou pohodovou guildu, všichni máme kolem 930 ilvl hrajeme pluska a sem tam si za raidujem normal,hc
btw. tady jsou nicky - aby jste si je nás když tak mohli projet
Chitose-Wildhammer, Hanyka-Wildhammer, Phaelyn-Wildhammer, Koxo-Wildhammer, Feinny-Wildhammer, Elissai-Wildhammer, Maccon-Wildhammer.
Aktuální progres:
ToS Normal celý, a HC máme skoro všichni full.
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
ElV UI, DBM, Recount, GTFO, MSBT, Postal, Titan Panel, jako nic zvlášního.
Předchozí gilda a důvod odchodu:
The Blacklist, nepříjmuli nás moc mezi sebe, je to spíš takový hodně uzavřený spolek lidí. :/ Sice tam byli nějací lidi, kteří se snažili, ale od ostatních tam nebyla žádná komunita ani snaha.
Proč u nás chcete hrát:
Bylo by fajn, kdyby jste nás mezi sebe vzali a kvalitní kolektiv, rádi se vždy zapojíme do aktivity a do komunikace.
Napiš ještě něco o sobě:
Ahoj, převážně jsem PvE hráč, baví mě progress a raidování a i pluska. Rád healuju, protože těch je vždy málo.
Jsem instalatér, ještě studuji dálkově nástavbu. Každý den vstávám brzo do práce, a pak vždy odpoledne se věnuji přítelkyni, ale i svojí postavě.