Jméno postavy: Akiha
Věk: 28
Class: Affliction Warlock
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Podle práce
Zkušenosti s raidováním:
Začínal jsem na Free WOTLK, kde moje parta pokořila jako první na našem serveru Lich Kinga 10 pak i 25 Hc. V polovině Pandárie jsem zakoupil Offi a začal progressovat HC (v té době HC bylo dnešní Mythic ještě) Throne of Thunder a na to jsem došel v dalším raidu na HC až ke Garroshovi. WoD jsem progressoval HC Citadelu pak byla dlouhá pauza z osobních důvodů. V Legionu progress Emerald N/HC celý a tak stejně Nighthold, který jsme zkoušeli i Mythic a zvládli 3 bosse. U ToS opět pauza, přišel jsem o PC. Teď zkušenost s ToS HC zabití všichni Bossové.
Aktuální progres:
Aktruálně jsem schopný zvládnout ToS HC řekl bych, bez větších problémů.
Odkaz na logy:
https://www.warcraftlogs.com/character/ ... mmer/Akiha
Screenshot UI:
https://ctrlv.cz/shots/2017/11/19/DWPB.png
Používané addony:
ElvUI, Weak Auras, DBM, GTFO, EPGP, Skada,
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Alone in the dark. Ač odcházím nerad, bohužel odešlo už spousta lidí a nejsme schopni složit ani HC v podstatě.
Proč u nás chcete hrát:
Rád bych vstoupil do vašich řad, protože je u vás Illy z bývalé guildy a je to fajn holka, která mi tuto guildu doporučila. Zároveň vím, že máte slušný nenáročný progress v tom smyslu, že to neberete vážně, za cenu krve, což mi vyhovuje a hlavn+ě věřím, že jsou u vás Warloci, kteří mi dokážou poradit a posunout můj level hraní výš a zlepšit se do budoucna. Od guildy očekávám vstřícnost, shovívavost v začátcích a dobrý kolektiv.
Napiš ještě něco o sobě:
Jmenuji se Martin, ve hře jsem Akiha a ve světě rapu R.M.Y nebo taky Aremy. Je mi 29 let a WoW hraji od WotLKu. Baví mě WoW, hudba a kouzla s kartami a jsem úplně normálně nenormální dement. Sem tam hraju na housle, když zrovna nehraju na nervy a nemám rád chleba se sádlem. Co se týče informací o WoW, rád pushuju progress a rád se zlpešuju. Umím přimout konstruktivní kritiku a naslouchat radám zkušenějších hráčů. Vím že nejsem nejlepší Warlock, ale mám dobré srdce a osobní kouzlo. Nemůžu tu dávat smajlíky a tak si sami rozhodněte kde patří vysmátý smajlík a doufám, že sem aspoň někomu vyčaroval poťouchlý úsměv na papuli. S pozdravem Akiha bratm a serus.