[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 561: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 617: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Prihláška: Kayn (Rogue) - The Dragon Order

Prihláška: Kayn (Rogue)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Kayn (Rogue)

Příspěvekod Seržant Klinger » 07 úno 2016 00:30

Jméno postavy / Meno postavy: Kayn

Věk / Vek: 30

Class: Subtlety Rogue

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
dokážu se dost přizpůsobit ale cca po-ne od 20h +

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
moje nejvýraznější zapojení do hry bylo asi ve své době progresování ICC hc Lich kinga 25man(11/12). Tou dobou jsem hrával a účastnil se jako dps warlock. Převážnou většinu byla moje pozice dps i v ostatních raidech (Firelands a DS pala tank).
Dále Black templ,Toc normal i hc, onyxyi, Naxxramas vlastně vše od Burning crusade datadisku po Cataclysm kde jsem měl herní pauzu a nastoupil jsem opět až na Firelands a Dragon Soul a Pandy kde jsem zvolnil tempo a většina raidovaní pokud se tomu tak dá říkat znamenalo utrpení v LFR až po Siege of Ogrimar.

Aktuální progres / Aktuálny progres:
WoD jsem prospal , moje zkušenosti s aktuálním progresem je bohužel nulová, po nástupu WoD se do hry vracím až nyní.

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Heart of Europe, důvod odchodu, po Wotlk se poměnili lidi v guildě, někdo odešel, někdo přestal hrát a v té vlně jsem odešel i já a dal si pauzu od hry a celkově od hc progresování

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Našel jsem náborový topic na wowfan a po promluvení s jedním členem od vás hádám, že by to mohlo fungovat. Mám sice mezery díky pauze ( pauzám ) ve hraní, takže můj okamžitý přínos do guildy by byl mnóó, nevalný , ale během expení je ideální čas pro seznámení a zavedení se do guildy. A vše ostatní by ukázal až čas, nicméně z mé strany můžete očekávat spolehlivost a zodpovědnost.

Pokud budete mít jakékoli otázky nebo bude třeba něco upřesnit neváhejte se poptat.
S pozdravem
Kayn

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Kayn (Rouge)

Příspěvekod Maboriel » 07 úno 2016 09:32

..tak to sa u nás budeš cítiť ako doma, máme tu totiž spústu ľudí práve z Heart of Europe.
Každopádne, ak nebude mať nikto z ostatných oficírov nič proti tak si napíš ingame o inv do gildy. Najlepší čas, keď nás nájdeš online je asi dnes večer pred 20:00, lebo ideme raid :D

Maslenka
Main class: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Kayn (Rouge)

Příspěvekod Maslenka » 07 úno 2016 09:38

To mi vazne nikto nepovie, ze mam meno classy v prihlaske napisane zle?

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Kayn (Rogue)

Příspěvekod Corleonis » 07 úno 2016 09:44

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Kayn (Rogue)

Příspěvekod Kacoper » 07 úno 2016 11:13

welcome in the jungle

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”