Jméno postavy: Heimdar
Věk: 23
Class: Arms Warrior
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Ano
Zkušenosti s raidováním:
Na oficiálních serverech jsem se aktivně podílel na progressu Siege of Orgrimmar (Zekusin-DrakThul), Draenor jsem vynechal, protože mě moc nenadchnul. Aktivně jsem se opět pustil do progressování v Emerald Nightmare na Silvermoonu (Verdalfius - monk). Na místě Nightholdu a ToS je opět obrovské okno - zejména kvůli škole. Poté jsem při otevření nového raidu začal šikanovat Antorus na normal a heroic obtížnosti.
Aktuální progres:
11/11 normal, 6/11 HC
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
BigWigs, Pawn, Skada, EPGP, WeakAuras
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Fellowship of the Ring - DrakThul Horda. Má guilda zemřela, vyprázdnila se, ukončila progress a mě tam začalo být smutno, tak jsem se rozhodl přesídlit na jiný server i se svou přítelkyní (kterou mi schválila Ily).
Proč u nás chcete hrát:
Hraje u vás Ily, ta je důvodem proč se přidat sama o sobě. Další důvod je, že jste kolektivem, který nezkazí žádnou zábavu (říká to Ily, já věřím Ily). Očekávám hlavně pohodovou a nehrocenou atmosféru a když k tomu všemu občas ještě zajdeme nějaký ten mythic+ či raid, budu jedině nadšený.
Napiš ještě něco o sobě:
Momentálně končím svoje studium na VOŠ. Jsem milovníkem všeho fantasy - Warcraft, Zaklínač, Písně ledu a ohně, Zeměplocha a spoustu dalšího. Kromě WoW poslední dobou aktivně hraju Gwent a občas si dám i nějakou single playerovou pecku na PS4. Naposledy jsem hrál God of War či Kingdom Come.