Ahojte,
koukam ze kamarad nevinne zminil moje jmeno, a strhla se tu diskuze. Tento ucet jsem si zalozil primarne z toho duvodu, ze jsou tu o me osobe uvadeny zkreslene, zavadejici a nebo primo nepravdive informace a ja mam potrebu se proti tomu hajit.
Ohledne toho co psal Oriel - v jedne veci s nim naprosto souhlasim. Jsem velky kamarad Timury, ktereho znam spoustu let osobne. Nebudu zapirat kamarada abych ziskal par mrzkych plusovych bodu. Co jste si udelali spolu neni moje vec a nemam na tom zadny podil. Pokud me to demonizuje v ocich zdejsiho vedeni, nemuzu s tim asi nic delat. Nicmene kdyz se Timura rozhodl Dragon Order spolu s tatou (Korbendalas) mamou a babickou opustit, ja zustal u Vas, protoze jsem si oblibil Wurgiho a par dalsich lidi.
Co pise Corleonis je v zasade pravda - muj kick byl z duvodu moji neaktivity ve hre. To naprosto beru. Opet, pokud to ze jsem prestal hrat je duvodem abyste me znovu nebrali, v poradku, je to vase rozhodnuti.
Oriel ma pravdu v dalsi veci - pro gildu jsem nebyl nejaky velky prinos, obcas jsem zasel nejaky raid, kdyz bylo misto, ale jak jsem psal ve svoji prihlasce, nekdy se zde vyskytuji sporadicky, na progress Mythicu asi nejsem ten pravy material. Nicmene pamatuji si, jak Maboriel psal ze berete i social hrace, coz asi by na me sedelo vic.
Zasadne odmitam, ze bych psal do chatu vulgarismy, cestina je velice bohaty jazyk, a kdyz uz mam potrebu psat invektiva, jsem schopen delat to kultivovane s pouzitim rozmanite slovni zasoby
Zaverem - je to ciste vase rozhodnuti, jestli me a burita (Enguguú vezmete. Pokud ne, v poradku, jen doufam ze duvod bude vice validni, nez ze jsem kamarad Timury, to by bylo pomerne usmevne. Nicmene musel jsem reagovat na nepravdive udaje, ktere zde o me byly napsany a uvest je na pravou miru. Prijde mi zajimave, ze zatimco Corleonis si pamatuje velmi dobre kdo jsem a za co jsem dostal kick, Oriel mi prisuzuje veci, jenz nekoresponduji s mym predchozim pusobenim ve vasi gilde.