Jméno postavy / Meno postavy: Fanghui
Věk / Vek: 33
Class: Frost Mage
Odkaz na armory (advanced):
Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
Kdykoliv večer, přizpůsobím se
Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Zkušenosti u raidování jsou obrovské, hlavně k mému handicapu. Snažím se přizpůsobit ke svoji taktice pak k ostatním. Je jasné, že se hlavně snažím nepokazit jim taktiku. Vím, že jim hlavně vadí bez TS. Vždy jsem snažil, co jsem mohl.
Zkušenosti: Tripartita progress, HoE progressy i boost,
Skill Gone - mythic Hellfire progress (zvládal jsem, ale postupně podle náročnosti bossů už bylo pro mě těžší, protože měli již hodně natrénované a já jsem teprve začal a zdržel jsem je. Ale to byla pro mě pozitivní zkušenosti. Také kvůli náročnosti herního plánu (5x týdně raid, jsem u nich skončil)
Dále u HoE a Dragon, normap progress a 2x heroic.
Aktuální progres / Aktuálny progres:
Zatím jsem ve fázi odpočinku
Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Triptartita
HoE - odešel jsem do Skill Gone za vyšším cílem, vize nahoru
Skill Gone - odešel jsem, viz nahoře
HoE - dal jsem si pauzu a to z několika důvodů:
- přestala se mi motivace hrát, únava, mnohonásobné wipování
- pokud vím, že jsem pár chyb udělal, ale doplatil jsem hlavně za jejich chyby a tím pádem se znemožnila moje taktika kvůli handicapu a nemohl jsem se vůbec přizpůsobit, tak ze zúžila skupina na menší počet lidí která je víc schopná progressovat a tím pádem jsem ze hry a pak jsem už znechutnil hrát.
- dále buď je mnou že nejsem schopen progressovat kvůli mému handicapu nebo ze mě přešla chuť, tak jsem dal pauzu a přestal hrát a to také z pracovního důvodu.
Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Jakmile jsem se zjistil, že většina těch, které jsem s nimi raidoval, přešla právě k Vám. Hlavně jde o to, že tam hrají a znají mě a vědí o mě a jakým způsobem si hraji a že mám handicap.
Dále chci časem pomoct či snažit, co můžu, těm dostat k vyšším cílem a rankingu a jít dál. Nebudu už snažit o nejlepší dps (přiznávám si, že jsem to dělal, že chci výš, ale díky Skill Gone ve mě probudilo a že nejvyšší dps je k ničemu, když pak umřu), ale o optimální dps k odpovídajícímu gearu a skillu a hlavně být zas s Vámi a hlavně tam kteří jsou se mnou dlouho (Robi, Sargo, Kovo, Mouka, Xema, Bazinak, Vlzcak apod) a také poznávat nové lidi.
Kvůli mému handicapu budu respektovat, když budete chtít progressovat beze mě. Nepočítejte, že po prvním nástupu budu hned super:). Spíš potřebuji zahřívat:))
Jakmile mě odpovíte, že máte zájem, založím si a přihlásím si.