[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 561: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 617: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prihláška: Hawerak (Paladin dps) - The Dragon Order

Prihláška: Hawerak (Paladin dps)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Hawerak (Paladin dps)

Příspěvekod Seržant Klinger » 30 lis 2015 16:34

Jméno postavy / Meno postavy: Hawerak

Věk / Vek: 19

Class: Retribution Paladin

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
po,str,štv,ne 19:45-23:00

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Raidoval som Highmaul ako Monk healer. Potom som mal dlhšiu prestávku takže som v Black Rock Foundry nebol. Raidovanie ma baví a za nič iné na svete by som to nevymenil.

Aktuální progres / Aktuálny progres:
V Hellfire Citadele som od začiatku mám 13/13N 13/13HC 1/13M.

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Bol som vo Fire Bears. Odišiel som pretože náš GuM, Raid Leader bol skrátka arogantný nenechal nás povedať svoj názor.

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Pre Vás som sa rozhodol pretože tam mám kamaráta s ktorým som raidoval a chcem progressovať mythic s dobrou komunitou.

PS: Mám možnosť hrať aj mága, rogunu.

Monty
Main class: Druid
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Hawerak (Paladin dps)

Příspěvekod Monty » 30 lis 2015 16:51

ja som za, poznám ho už dlho a môžem sa za neho zaručiť ;)
Druuidka Montysk

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 30 lis 2015 17:02

Môžem ti zaručiť, že u nás si svoj názor vysloviť môžeš - ale to je asi tak aj všetko čo môžes :D
S paladinom sa do raid grupy už nedostaneš - štvrtina progres grupy je už totiž ružová a ďalší pinkskin by bol problém. Každopádne platí to isté čo som napísal pre obidve predchádzajúce prihlášky. Progres grupa je už celkom dosť plná, takže ak chceš raidovať s progres grupou budeš musiť vytrpieť to, že časť progresu presedíš na lavičke. Už je na RL aby rozhodol, kto, aký spec atď je najlepší pre progres daného bossa.

Robo
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo » 30 lis 2015 17:20

Ani nejde o to, ze stvrtina progresovej party je ruzova. Horsie je, ze polovica raidu rolluje na ten isty token, ktory proste pada najmenej az skoro nikdy;). Ranged DPS by bolo lepsie a lavicka je aj tak uz momentalne plna.

Mal by sa k tomu vyjadrit nas arogantny raidleader, ktory zodpoveda za plnenie raidoveho rostera.
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kacoper » 30 lis 2015 19:19

Ako arogantny RL musim suhlasit s Maborielom - bohuzial melee mame vela a paladinov detto. Z lavicky zach. budeme moct poskladat dalsiu raid grupu co nie je nas zamer, takze ti neviem zarucit miesto na raide(teda urcite nie pravidelne) :(

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”