Prihláška: Pristinna (Hunter)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Pristinna (Hunter)

Příspěvekod Seržant Klinger » 07 bře 2016 17:36

Jméno postavy / Meno postavy: Pristinna

Věk / Vek: 48

Class: Marksmanship Hunter

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Hraji WoW snad od začátku ale naposledy jsem raidovala na datadisku Lich King. Potom mi to velmi důležité a objektivní důvody bohužel zamezili a dnes aspoň (tedy zatím) hraji pro zábavu a uvolnění se.

Aktuální progres / Aktuálny progres:
Tak ty bohužel žádné, jak jsem psala o něco výše. Ale i tak doufám, že mě přijmete, nedokážu nebýt mezi lidmi.

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Tato postava v jiné guildě nikdy nebyla. Nejsem zastánce střídání guild.

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Tak to asi proto, že jsem slyšela o Vás jen dobré věci. Přijímáte prý i lidi, co to hrají pro zábavu, máte i výsledky v raidech (pro případ, že objektivní důvody pro neraidování zmizí) Nikoho u Vás bohužel aspoň zatím tedy neznám, ale to se snad změní. :*) Dá se říci, že do téhle úžasné hry loguji denně. Classu hunterů miluji, jsem schopna jich mít několik. Poctivě přiznávám, že mám huntříka i na hordě. :D Ráda komunikuji s lidmi, jsem nekonfliktní. Proto doufám, že mi umožníte vstup do guildy, kde se brebentí slovensky a česky a nejen anglicky. Tím jsem asi vyčerpala vše, co jsem o sobě mohla říct. Doufám, že se kladně rozhodnete a dáte mi šanci vstoupit. Přeji krásný zbytek dne a těším se na kladnou odpověď. :*)

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Pristinna (Hunter)

Příspěvekod Corleonis » 07 bře 2016 21:25

Jsem pro.

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 07 bře 2016 23:10

Som hned dalsi kto dava kladnu odpoved.
Bab nie je v gilde nikdy dost :)
Takze si napis ingame o inv: Corleonis, Maboriel, Kacoper, Robik, Mouka, Oriel, Enarmain

Oriel
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Oriel » 08 bře 2016 13:15

Jak uz psal Mabo...

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”