Jméno postavy: Harwy
Věk: 26
Class: Arms Warrior
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Jestli to takhle zustane i v Legion nemam problem..Vicemen ve vsedni dny od 18:30 jsem ready.
Zkušenosti s raidováním:
Zacal jsem nekdy v TBC ale to jsem moc nevedel co se deje takze jsem se jen rozhlizel.Nejakej vetsi progress sem zacal asi ve WotLK s HoE na LK kdy jsem se pozdeji k nim pripojil na stalo.Pak nasledovalo Cata kdy jsem raidoval jen na zacatku, pak jsem mel nejakou delsi pauzu..MoP jsem neraidoval vubec az zacatkem WoD jsem zacal nejak pravidelne hravat opet s HoE....Vetsinou hravam DPS, jen ve WotLK jsem healoval.Uricte nemam problem se prizpusobit raidu ( guilde ) a hrat co je zrovna potreba..
Aktuální progres:
Jelikoz jsem raidoval jen HM takze vicemene zadny...
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
Předchozí gilda a důvod odchodu:
HoE kde jsem byl zhruba od konce TBC, pak jsem na nejakou chvili leavnul jelikoz jsem si chtel vyzkouset zivot hordaka coz me nejak moc nechytlo a vratil se zpet na progress ICC.
Duvod je vicemen ten ze je u vas bracha ( Mouka ) a zanedlouho bude zacatek expanze tak jsme chteli expit spolu tak jako pokazde a on je docela ztracenej kdyz neexpim s nim )
Proč u nás chcete hrát:
Jak uz jsem uvedl o bod vyse tak jen takovej casual rank po dobu WoD.Od Legion do toho asi zase slapnu a budu hrat co nejvic to pujde.Urcite se budu snazit dostat na progress mythic atd..
Napiš ještě něco o sobě:
Jeste nez tady neco napisu coz asi nebude moc, tak na Legion nejsem na 100% rozhodnutej co budu hrat.Je tady moznost ze to bude bud Warr viz. armory nebo Mag, popripade Paladin na heal.To vse ale zavisi od prijeti/neprijeti a co bude potreba na datac.
neco o sobe, hmm..Jmenuji se Milan, kdyz nejsem v praci tak vetsinu casu travim bud u wowka/d3 a posledni dobou Overwatch nebo si zajdu relaxacne do posilky.