Jméno postavy: Ladona
Věk: 28
Class: Retribution Paladin
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
ANO
Zkušenosti s raidováním:
WoW hraji cca 5,6 let začala jsem na wotlku na UD sezóně. Potom klasika OS, ToC, ICC, RS, později přechod na Cata.
Hrála jsem s partou a serveru Twinstar který jako jediný byl kvalitním free serverem. Alespoň v době wotlku, na Cata pak přišlo mírné zhoršení.
Aktuální progres:
S officiálním serverem nemám zatím zkušenosti teprve expím postavu.
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
DMB, Omen pár dalších spíš doplňkových jako gatherer nebo silver dragon.
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Hell Drivers a Wee Pee in Moonwells. Na Free serveru Twinstar. Neaktivita guild, přechod na offi.
Proč u nás chcete hrát:
Proč u vás? No to je těžká otázka. Hrajeme na serveru asi dva dny. Po prohlédnutí nabídek několika guild mne vaše asi nejvíc zaujala, PVE, pravidelné raidy a máte i přihlášky. Raději budu v guildě která má na své hráče nějaké požadavky byť třeba jen projevení zájmu napsáním přihlášky. Než v guildě která vezme každého blbce co umí napsat inv. Očekávám partu rozumných lidí co případnému blbci (tím myslím sebe) i něco vysvětlí, co jsou schopni projít instance bez milionu wipu, znají své i jiné classy . Partu se kterou je zábava a pohodová atmosféra.
Napiš ještě něco o sobě:
Něco o mě? A jéje No jak už asi z předchozích řádek vyznělo jsem holka nebo spíš žena je mi 28 let a cítím se tak na 20.
Pracuji jako konzultantka prodeje u velké telekomunikační společnosti. Čas mám teď chvíli neomezený pro hraní jelikož dlouhodobě marodím po operaci ramene. Přišla jsem sem z Twinu s partou přátel v současné době nás je 5. Dva už si stihli dát přihlášku včera jen já jsem lenoch a dávám až dnes. Jinak si ze sebe umím udělat srandu a jsem neskutečný flegmatik.
Na Cata jsem hrála aktivně fire mage a později shamu enha/resto s přítelem který také hraje se skvěle doplňujeme. Na wotlku zase MM huntra se kterým jsem prošla všechny instance kromě EoE.
Teď mne celkem chytil R3 pala a do offu určitě udělám tanka. S tankování mám dost zkueností z Cata ale s Blood DK.
Hrála jsem vše možné co mě bavilo na daném patchi. Na wotlku třeba MM huntr na Cata Fire mage a shaman.
Doma máme trochu zoo akvária, žábu, rejska a dva kocoury
Tak to snad bude vše.