[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 561: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 617: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Prihláška: Ladona (Paladin dps) - The Dragon Order

Prihláška: Ladona (Paladin dps)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Ladona (Paladin dps)

Příspěvekod Seržant Klinger » 22 čer 2016 09:28

Jméno postavy: Ladona

Věk: 28

Class: Retribution Paladin

Odkaz na armory (advanced):

Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
ANO

Zkušenosti s raidováním:
WoW hraji cca 5,6 let začala jsem na wotlku na UD sezóně. Potom klasika OS, ToC, ICC, RS, později přechod na Cata.
Hrála jsem s partou a serveru Twinstar který jako jediný byl kvalitním free serverem. Alespoň v době wotlku, na Cata pak přišlo mírné zhoršení.

Aktuální progres:
S officiálním serverem nemám zatím zkušenosti teprve expím postavu.

Odkaz na logy:

Screenshot UI:

Používané addony:
DMB, Omen pár dalších spíš doplňkových jako gatherer nebo silver dragon.

Předchozí gilda a důvod odchodu:
Hell Drivers a Wee Pee in Moonwells. Na Free serveru Twinstar. Neaktivita guild, přechod na offi.

Proč u nás chcete hrát:
Proč u vás? No to je těžká otázka. Hrajeme na serveru asi dva dny. Po prohlédnutí nabídek několika guild mne vaše asi nejvíc zaujala, PVE, pravidelné raidy a máte i přihlášky. Raději budu v guildě která má na své hráče nějaké požadavky byť třeba jen projevení zájmu napsáním přihlášky. Než v guildě která vezme každého blbce co umí napsat inv. Očekávám partu rozumných lidí co případnému blbci (tím myslím sebe) i něco vysvětlí, co jsou schopni projít instance bez milionu wipu, znají své i jiné classy . Partu se kterou je zábava a pohodová atmosféra.

Napiš ještě něco o sobě:
Něco o mě? A jéje :D No jak už asi z předchozích řádek vyznělo jsem holka nebo spíš žena je mi 28 let a cítím se tak na 20.
Pracuji jako konzultantka prodeje u velké telekomunikační společnosti. Čas mám teď chvíli neomezený pro hraní jelikož dlouhodobě marodím po operaci ramene. Přišla jsem sem z Twinu s partou přátel v současné době nás je 5. Dva už si stihli dát přihlášku včera :) jen já jsem lenoch a dávám až dnes. Jinak si ze sebe umím udělat srandu a jsem neskutečný flegmatik.
Na Cata jsem hrála aktivně fire mage a později shamu enha/resto s přítelem který také hraje se skvěle doplňujeme. Na wotlku zase MM huntra se kterým jsem prošla všechny instance kromě EoE.
Teď mne celkem chytil R3 pala a do offu určitě udělám tanka. S tankování mám dost zkueností z Cata ale s Blood DK.
Hrála jsem vše možné co mě bavilo na daném patchi. Na wotlku třeba MM huntr na Cata Fire mage a shaman.
Doma máme trochu zoo :) akvária, žábu, rejska a dva kocoury :)
Tak to snad bude vše.

Robo
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Ladona (Paladin dps)

Příspěvekod Robo » 22 čer 2016 10:12

Chcel by som vidiet screenshot s real life UI:)
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 22 čer 2016 10:19

Ty jo, koľký raidovací "cannon fodder" sa k nám zrazu hlási. To sa bude wipovať do mäkkého :D

Len aby vám to všetkým vydržalo - ten počiatočný raidovací chtíč, skill, dochvíľnosť, trpezlivosť pri wipovaní ťažkého bossa, pochopenie, keď vás raid leader nevyberie do konkrétneho fightu kvôli raid setupu atď...

Fingers crossed...

Maslenka
Main class: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maslenka » 22 čer 2016 10:51

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kacoper » 22 čer 2016 11:00

som za, akurat rataj s tym ze paladinov bude mozno v raide viac.

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Corleonis » 22 čer 2016 15:28

Taky jsem pro

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”