Věk: 29
Class: Windwalker Monk
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
pro mě vyhovující čas
Zkušenosti s raidováním:
Ehm mno...Na free serveru Tinstar jsem byl u progresu U Lady Vashj a prince kael'thase, ale to už je tak 5-6 let zpátky O:-)
Aktuální progres:
Mno. Nebudeme chodit kolem horké kaše, že. Nulové
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
omen
recount
DBM
IceHUD
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Zatím jsem členem gildy Fantasy u hordy, ale protože parta řekla aliance, tak se hlásíme k Vám
A na free serveru Twinstar to byla gilda Hell Drivers, mno ale to je asi nepodstatná informace
Proč u nás chcete hrát:
Chtěl bych u Vás hrát s přáteli, protože jste údajně nejvíc v pohodě alianční gilda na serveru
Rádi bychom zázemí stabilní a léty prověřené firmy....teda gildy
WoWko je přece jen hra pro hromadu lidí a hrát to ve 4-5 je na pokec málo.
Takže očekávám hlavně příjemné popovídání si v gild chatu(případně na TSku, časem), pokud by sem tam padla nějaká rada úplnej lamám od Vás zkušených borců, tak by jsme se taky nezlobili. No a jsme pro každou srandu a špatnost, takže tak
Napiš ještě něco o sobě:
Ok.
Je mi 29 let. Jsem 5 let šťastně ženat a mám dva malé synátory. No malé. Jeden už bude mít 5 druhý teď oslavil 3.
Mým velikým koníčkem je četba knih(fantasy,historické romány), dále jsem hrával figurkovou hru Warhammer fantasy battles, ale minulý rok ji firma GW lehce zařezala, takže figurky jsem prodal a hraji figurkovku Malifaux s podstatně méně modelama (mám gang Perdita Ortega, pro případně znalce
Vzhledem k tomu, ž jsem už tatík, tak volný čas je nedostatkové zboží a večery rád odpočívám v kruhu gildovním nad šálkem dobře namíchaného WoWka (protřepat, ale nemíchat
Snad to takto stačí.
P.S.: Spolu se mnou by se chtělo přihlásit cca 4-5 dalších lidí. Byl by to problém?
P.S.2:Odkaz na Armory ukazuje moji postavu u Hordy. Aliační postava byla založena dnes (15.9.) takže se tam určo objeví brzo