Prihláška: Nightshreen (Monk dps)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Nightshreen (Monk dps)

Příspěvekod Seržant Klinger » 15 zář 2016 23:49

Jméno postavy: Nightshreen

Věk: 29

Class: Windwalker Monk

Odkaz na armory (advanced):

Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
pro mě vyhovující čas

Zkušenosti s raidováním:
Ehm mno...Na free serveru Tinstar jsem byl u progresu U Lady Vashj a prince kael'thase, ale to už je tak 5-6 let zpátky O:-)

Aktuální progres:
Mno. Nebudeme chodit kolem horké kaše, že. Nulové :-)

Odkaz na logy:

Screenshot UI:

Používané addony:
omen
recount
DBM
IceHUD

Předchozí gilda a důvod odchodu:
Zatím jsem členem gildy Fantasy u hordy, ale protože parta řekla aliance, tak se hlásíme k Vám :-)
A na free serveru Twinstar to byla gilda Hell Drivers, mno ale to je asi nepodstatná informace :-D

Proč u nás chcete hrát:
Chtěl bych u Vás hrát s přáteli, protože jste údajně nejvíc v pohodě alianční gilda na serveru :-)
Rádi bychom zázemí stabilní a léty prověřené firmy....teda gildy ;-)
WoWko je přece jen hra pro hromadu lidí a hrát to ve 4-5 je na pokec málo.
Takže očekávám hlavně příjemné popovídání si v gild chatu(případně na TSku, časem), pokud by sem tam padla nějaká rada úplnej lamám od Vás zkušených borců, tak by jsme se taky nezlobili. No a jsme pro každou srandu a špatnost, takže tak :-)

Napiš ještě něco o sobě:
Ok.
Je mi 29 let. Jsem 5 let šťastně ženat a mám dva malé synátory. No malé. Jeden už bude mít 5 druhý teď oslavil 3.
Mým velikým koníčkem je četba knih(fantasy,historické romány), dále jsem hrával figurkovou hru Warhammer fantasy battles, ale minulý rok ji firma GW lehce zařezala, takže figurky jsem prodal a hraji figurkovku Malifaux s podstatně méně modelama (mám gang Perdita Ortega, pro případně znalce :-) no a pak mám rád Pc hry a LARPy ;-)
Vzhledem k tomu, ž jsem už tatík, tak volný čas je nedostatkové zboží a večery rád odpočívám v kruhu gildovním nad šálkem dobře namíchaného WoWka (protřepat, ale nemíchat ;-)
Snad to takto stačí.
P.S.: Spolu se mnou by se chtělo přihlásit cca 4-5 dalších lidí. Byl by to problém?

P.S.2:Odkaz na Armory ukazuje moji postavu u Hordy. Aliační postava byla založena dnes (15.9.) takže se tam určo objeví brzo :-)

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Nightshreen (Monk dps)

Příspěvekod Kacoper » 16 zář 2016 09:17

Som ZA(V pripade ze si docital aj Malazsku knihu tak 2x ZA). Zvysok tvojej party si ale musi individualne napisat prihlasku, aby sme o nich co to vedeli. Zaroven vsak chcem upozornit ze raidovaci roster mame plny, takze zatial ako social clenovia.

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 16 zář 2016 10:36

Ako social člen(ovia) určite áno.
Ako raider - ti neviem, máme už celkom dosť plný raidovací roster, takže asi iba keď sa uvoľní nejaké miesto, ale to je na raid leaderovi.

ellgar
Main class: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ellgar » 16 zář 2016 16:15

ZA prijatie.
Ako uz pisal Kacoper vyssie, zvysni z tvojej party si budu musiet napisat prihlasku individualne.

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Corleonis » 16 zář 2016 17:42

Co dodat, pokud souhlasíš s podmínkou, tedy na tenhle tier jako social člen, napiš si o inv: Sussie, Maboriel, Mouka, Robik, Ellgaria, Oriel, Corleonis.
A tvojí společníci ať si dají přihlášku.
Budeme se těšit.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”