Prihláška: Dejmorinka (Druid tank)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Dejmorinka (Druid tank)

Příspěvekod Seržant Klinger » 08 pro 2016 19:41

Jméno postavy: Dejmorinka

Věk: 24

Class: Guardian Druid

Odkaz na armory (advanced):

Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Po večerech jsem doma, takže s večerním hraní problém nemám.

Zkušenosti s raidováním:
Vzhledem k tomu, že na ofiku jsem začal hrát před legion, tak s progressem starších raidů na ofi nemám zkušenosti. Párkrát jse mbyl HFC (lfr/normal/hc). Hrál jsem na free serverech od Classic wow až po WoTLK (6 let), a tam jsem progressoval, ale to se nedá srovnámavat :-)

Aktuální progres:
Se současnou guildou jsem složil EN na hc a ToV na normal. Taktiky na bosse mám v malíku a taktiky na mythic raidy jsem studoval na icy-veins, youtube apod.

Odkaz na logy:
https://www.warcraftlogs.com/reports/NTpX18JZd2bDnk7K

Screenshot UI:
http://imgur.com/a/cs68r (bohužel jen z dungu, ale na raidy používám to stejné)

Používané addony:
ElvUI, DBM, skada, Mik's scrolling battle text
V plánu mám weak aura, ale budu to muset rošku nastudovat.

Předchozí gilda a důvod odchodu:
Luzanky je casual guilda a když jsem šel do této guildy, tak jsem myslel, že to pro mě bude stačit, ale po pár měsících začínám přicházet na to, že chci dosáhnout výš než na heroic a to je hlavní důvod proč odcházím z této guildy. V Luzanky chybi motivace pro progress težších instancí a celkově to vypadá, že lidem stačí ten stav jaký tam panuje, a jak jsem psal mě to prostě nestačí.

Proč u nás chcete hrát:
Očekávám hardcore progress mythic raidu a v mezičase m+(10-15). Jak jsem psal hledám guildu, kde je progress na úrovni a je motivace dosáhnout vyšších cílů. Myslím že podle rankingu a stavu progressu todle splňujete. Myslím, že můžu být pro vás přínosem (samozřejmě musíte posoudit sami :-))

Napiš ještě něco o sobě:
Bydlím, studoval jsem a pracuji v Brně. V červnu jsem dokončil VŠ a začal s WoWkem :-). Jsem velkej fanoušek SW a warcraftu a dalšíhch sci-fi/fantasy (knížky i filmy). Když je volno tak jezdím na koncerty fesťáky (metal).
Jak jsem psal dřív, wowko už hraji dlouhou dobu, bohužel jenom na freečku, páč se mě nehchtělo platit. V pauzách od wowka jsem hrál GW2 a SW:TOR.
Pokud budete mít nějaký další otázky tak mě klidně napište ingame, nebo tady. Vzhledem k tomu že jsem přes den v práci, tak jsem online njčastěji v podvečer a večer.

ellgar
Main class: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Dejmorinka (Druid tank)

Příspěvekod ellgar » 08 pro 2016 19:48

Pekna prihlaska, som za prijatie.

Co sa raidov tyka tak to moze byt problem, kedze tankov momentalne mame, ale tak overlord Kacoper ti bude vediet ako RL povedat lepsie.

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Corleonis » 08 pro 2016 20:08

S těma tankama to není až tak na 100%, takže jestli bude na každý raid, je to jen dobře.
Ale shoduji se s tím, že je to konečně po delší době vzorová přihláška.
Takže za mně ANO.

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 08 pro 2016 22:34

Za prijatie. Možno by bolo dobre na začiatku mať hrateľný offspec, pretože náš čerstvý tatino tank je momentálne na dvoch frontoch, takže by si asi switchoval podľa potreby...

Wolf
Main class: Druid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wolf » 10 pro 2016 19:03

Ahoj,
pekná prihláška, skoro ako tá moja :)
Tank sa v guilde určite zíde, hlavne v časoch keď ja nebudem mocť na Raid.
Ako už písal Mabo som na dvoch frontoch. Máš aj off spec v podobnej kvalite ako maš Tanka?

Inak som za :)

Dejmor
Main class: Druid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dejmor » 10 pro 2016 19:24

Ahoj,
díky za kladné odpovědi.

Bohužel s off specem je problém, páč jsem hrál celou dobu jenom tanka takže dps off spec nemám, ale samozřejmě bych mohl postupně dodělat. S velkou pravděpoobností by to byl feral.

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 10 pro 2016 20:20

Takže si napíš o inv ingame: Oriel, Corleonis, Robik, Mouka, Ellgar, Maboriel. Xéne nepíš, kým si nezmení to drbnuté é v nicku :D

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”