Prihláška: Cato (Rogue)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Cato (Rogue)

Příspěvekod Seržant Klinger » 29 bře 2016 20:21

Jméno postavy / Meno postavy: Cato

Věk / Vek: 17

Class: Combat Rogue

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
Jak kdy, ale většinou mám večer čas

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Hrál jsem wotlk a potom až Draenor celý.. V progresu jsem byl vždycky ale na mythic jsem nikdy nebyl v daném období. Vždycky jen HC.

Aktuální progres / Aktuálny progres:
HFC mam dole na HC několikrát. Mythic zatím nic.

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Fire Bears. Je to dávno a nejsou zrovna ideální. Teď jsem v Iridescence kde se nic neděje a přes to že tam jsou fajn lidi tak hru hraju proto abych hral a neslackoval na tom že se čeká na Legion.

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Hraju i sub :D real life do hry moc necpu, ale jsem mladý student na gymplu a hodně běhám. :)

Monty
Main class: Druid
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Cato (Rogue)

Příspěvekod Monty » 29 bře 2016 21:04

poznám ťa od Bearsov si dobrý hráč môžem len súhlasiť s prijatím, ale je tu jedno ale a to že Pevitap(GuM Bearsov) všetkým narozprával ako si vykradol guild banku a leavol neviem čo je na tom pravdy viem to len od neho a bol by som nerád ak by sa tu niečo podobné opakovalo aj keď práva na vybrakovanie banky by si asi nemal :D
Druuidka Montysk

Cato
Main class: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cato » 29 bře 2016 21:28

No důkazy žádné neměli což mě dostalo nejvíc :D Jako nevykrdal jsem ji ale v tuhle chvíli to nezmění nic na tom jestli mi někdo uvěří nebo ne. Ale teď lituju, že jsem ji opravdu nevykradl:D

Maslenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maslenka » 29 bře 2016 21:38

Ako raider by pravo vykradat GB mal, druha vec, ze nie je velmi co :D Ale teda "nemali dokazy" je skoro taka ista kategoria argumentov, ako radi pouzivaju zlodeji v parlamente a vo vlade... "nebol poruseny zakon" :D

Cato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cato » 29 bře 2016 21:41

Tak jasně no. Ale kdo by se po vykradnutí GB nějakým hráčem zachoval tak že by celou GB zaházel sračkama aby zasral logy a nešlo to dohledat :D Nicméně to už je čistě na vás jak si to vyložíte:D

Robo
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo » 29 bře 2016 21:45

No tie podrobnosti o vykradani banky ma zaujimaju. Konecne nejaka prihlaska, za ktorou je nieco tajomne. Anyway, upravovali sme prihlaskovy formular prave v case, ked si pisal tu svoju, takze tam nie je odpoved na otazku preco chces ist k nam a co od nas ocakavas. Napis to pls sem;)

PS: Monty prosim ta, pouzi bold aj na posledne tri mena v tvojom podpise.
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

Cato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cato » 29 bře 2016 21:55

No tajemno za tím moc není. Pevi je v podstatě hajzl. Jinak to klidně můžem někdy probrat na TS. jinak bych k vám chtěl jít abych si pořádně zaraidoval a třeba někdy pokud bude příležitost a možnost si dát i ten mythic:) Jinak stable raidování a snaha pokročit v progresu s nějakým posunem. To je asi největší problém v Iridescence, kde se řeklo že už se nebude raidovat mythic "Konec raidování, uvidíme se na Legionu" :DD

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Corleonis » 29 bře 2016 22:04

No, co se stalo nebo nestalo, to je mi celkem jedno.

Jestli jsem dobře pochopil, chceš k nám, protože chceš ještě do datáče raidovat. Problém je, že tvůj gear je na naše potřeby slabý, takže by to chtělo farmu, ta se, pokud se nenajdou ještě aspoň 1-2 hráči, asi nepůjde a budeme prodlužovat save na Mannorotha.
Je tedy hodně pravděpodobně, že si u nás taky do datadisku nezaraiduješ.

Počkej ještě co řekne raid leader - Kacoper, třeba mu padneš do oka ;) . Potom bude na tobě jestli k nám chceš nebo ne. Já proti přijetí nic nemám.

Edit: Ještě k tomu gearu, nemáš žádný craft, přitom máš slabý waist, back. Chybí ti nějaké upgrady, upgrade ringu si musíš taky odchodit, měl by ses dostat na max co nejdřív, jestli chceš raidovat mythic. Musíš prostě udělat maximum možného pro tvůj gear a nespoléhat na to, že ti něco padne.

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 29 bře 2016 23:20

Ako som ti už hovoril ingame, momentálne sa sústreďujeme úplne na mythic, takže s nejakým casual runom v blízkej budúcnosti veľmi nepočítame.

V podstate hráči, ktorí teraz nie sú v mythic progres grupe, čakajú na Legion, pretože heroic už nechodíme (nikoho to už nebaví ísť po 25-ty krát hc clear...)

Na Mannorotha mythic máš trochu slabý gear...si v podstate o 1 tier pozadu s gearom a to už asi nedobehneš.

Nemám žiadne výhrady proti prijatiu, ale záleží na tebe, či ti stačí byť ako social člen, kým nehitne Legion.

PS: Ak medzitým niekto vykradne guild banku, tak si ho dám na raňajky...členovia našej gildy už veľmi dobre vedia, že to nie je nič príjemné, ak mi niekto stúpi na otlak :twisted:

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kacoper » 30 bře 2016 09:50

Tomu gearu si teda vela pozornosti nevenoval, na to ze si hral cely draenor a prsten mas len 750 ilvl, jeden gem 50kovy + chybaju ti crafty/upgrady(Alt?)

Ako bolo spomenute, farma na gear by pripadala do uvahy keby sa nasli dalsi ludia, inak budeme predlzovat save a s tym co mas na sebe by si asi velku dieru do Recountu neurobil.

Inak nemam problem s prijatim, ale treba ratat s tym ze sa do raidu zapojis mozno az v datadisku.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”