Jméno postavy: Groof
Věk: 27
Class: Retribution Paladin
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Spíše ne, ale když bude možnost a příležitost tak se rád zúčastním.
Zkušenosti s raidováním:
Zkušenosti nějaké jsou ale určitě ne nic profi. Taktiky jsem koukal, pobral a vím co a jak. Dříve jsem hrál na free do Cata pak dlouhá pauza a teď sem od května 2017 začal zase hrát ale už na offi.
Aktuální progres:
Zatím jsem se účastnil pouze LFR a to mám EN - 7/7, ToV - 3/3, NH - 10/10, ToS - 3/9.
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
Zatím ještě nemám konečnou verzi UI a addonů.
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Outlaws of Hell - (ENG) špatná komunikace v guildě, žádné reakce na nějaké společné Mythic atd...takže to tam spíše vypadalo jako když hraje člověk bez guildy.
Proč u nás chcete hrát:
Hledal jsem nějakou českou fajn guildu a vy jste mi vyskočili ve vyhledávači. Co očekávám? zábavu, zpříjemnění hry, nějaké společné akce dungy mythic+ atd., případně raid, bg, arena...
Napiš ještě něco o sobě:
Moje jméno je Lukáš a jak je již výše zmíněné tak mi je 27 mám ženu a mimi všechen čas tedy věnuji jim ale když zapadne slunko a holky jdou spát přichází můj čas od 21-22hodina nastupuji na WoW, někdy jak to vyjde. Jinak jsem pohodář pro každou srandu. Komunikace se nebojím nebo? Co by Vás mohlo ještě zajímat...vysokej jsem od konce nohou po hlavu. Zbytek případně odpovím v guild chatu jestli zaujmu a rozšíříte mou maličkostí svoje řady. Vše rychle napsáno za případné chyby se omlouvám.
Díky za pozornost a budu se případně těšit ve hře. Groof