Jméno postavy: Elloryef
Věk: 23
Class: Beast Mastery Hunter
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Ano
Zkušenosti s raidováním:
Začátky na free serveru (Twinstar) - celý wotlk
Na offi jsem přišel v průběhu MoP, konkrétně na začátku ToT (Normal - Celé / Hc - jen první boss). SoO 14/14 Hc až ke konci.
Přes WoD spíše Casual playing, nebyl jsem nadšen z kontentu a přešel jsem z Drak'thulu na Argent Dawn (Rp server).
V Legion raiduji od začátku. Začátky trochu pomalejší díky menší a slabší komunitě na RP serveru, takže za aktuálního kontentu jsem měl EN HC 7/7.
NH už jsem progressoval aktivněji HC i Myth - 5/10.
Co se týče ToS progress HC 9/9 a multikill M 3/9
Aktuální progres:
AtBT jsem prošel jen jednou na normal hned při spuštění. Taktiky na ostatní obtížnosti už bych měl mít zvládnuté.
Odkaz na logy:
https://www.warcraftlogs.com/character/ ... n/elloryef
Screenshot UI:
https://imgur.com/BaxIOm8
Používané addony:
DBM, Details, MSBT, B4, Quartz, Pawn, RCLC, Shadowed unit Frames, WA2,
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Poslední dvě guildy, respektive tři ve kterých jsem raidoval byly - Salt and Ashes (později přeskupení do guildy Integrity) a stávající Mythic. (Server - Argent Dawn)
První guilda se ke konci NH rozpadla, kvůli neshodám mezi lidmi, kteří se spolu znali. Jedna polovina přestala hrát a ta druhá založila guildu Integrity. Někdy v polovině ToS i tato zbylá polovina se po nějaké době rozpadla = přechod do Mythic.
I guilda Mythic začala od posledního killu stagnovat a po tom co jsem se vrátil k haní to vypadá, že se tu delší dobu nic neděje a radši bych si našel nějakou českou guildu s pravidelnými raidy.
Proč u nás chcete hrát:
Chtěl bych být zase součástí české komunity (ale ne na Drak'thulu). Už delší dobu přemýšlím nad transferem, alespoň s mainem. Vyhovuje mi raid time i raidovací dny. Za další jsem slyšel, že je na Thunderhornu dobrá CZ/SK komunita a také mne zaujala vaše stránka a progress.
Napiš ještě něco o sobě:
Zdravím, Wowko hraju už pěknou řádku let, většinou jen za huntera, ale zvládám i ostatní classy. Věnuji se převážně PvE. Jsem studentem vysoké školy. Strašně rád čtu fantasy. A pokud nesedím u her, hudby, piva nebo se zrovna neučím, tak dělám vše, co jiní nenormální lidé Kappa .