Jméno postavy: Gampy
Věk: 19
Class: Discipline Priest
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Zatím ano, nevím co se změní časem.
Zkušenosti s raidováním:
Pouze PUGs, nechtěl jsem být v žádné guildě a raidovat, jelikož jsem hrál hlavně melee DPS a to mě v raidech prostě nebaví.
Aktuální progres:
Antorus 11/11 Normal, PUG
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5BFE181B
Používané addony:
WeakAuras2, DBM, Shadowed Unit Frames, GTFO, Bartender4, Kui Nameplates
Mám rád jednoduché a efektivní řešení, nevyhovují mi addony které mi předělají celé UI, jde mi jen o to, aby se jimi zvýšila má efektivita v raidech či dungeonech.
Určitě ale nemám vše potřebné a rád si nechám poradit co bych měl na raidy a dungy mít.
Předchozí gilda a důvod odchodu:
V žádné jsem nebyl, měl jsem vytvořenou svou pro Guild Perks, neměl jsem zájem o raiding a nechtěl jsem v žádné být.
Proč u nás chcete hrát:
Máte nejlehčí a nejpraktičtější způsob přihlášky, nemusím čekat sto let na někoho ingame, nebo se registrovat na fóra xd jo a stránky taky nevypadají špatně :d
Včera - 09.08.18 jsem na Thunderhorn - Alliance (společně s jedním mým společníkem) přenesl postavu z Drak'thul - Horde, kde už jsem byl delší dobu otráven tamější komunitou.
Navíc jsem ani Hordu nikdy nechtěl hrát, šel jsem tam jen kvůli tehdejším spoluhráčům, kteří zanedlouho stejně přestali hrát a už tam zůstal. Takže jsem si teď konečně splnil svůj WoW sen, hrát tam kde jsem ze začátku sám chtěl xd
Pointa je, že zde na Allianci a zároveň novém datadisku, bych se chtěl přidat do nějaké guildy, kde to žije a začít hrát i jinak, než solo :d
Nemusím nutně raidovat Mythic, nevím ani zda bych tam tam byl užitečný, nebo přítěž, ale nebráním se tomu vyzkoušet nové věci. Hra mě baví a to i včetně příběhu. Tím chci říct, že když bude potřeba, abych se v něčem zlepšil, tak udělám co budu moct abych se zlepšil.
A abych odpověděl na otázku, neočekávám nic, jsem zatím stále jen casual content hráč, takže ani nevím co mám čekat.
Napiš ještě něco o sobě:
Mám modré vlasy.