[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 561: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 617: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prihláška: Vllk (Hunter) - The Dragon Order

Prihláška: Vllk (Hunter)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Vllk (Hunter)

Příspěvekod Seržant Klinger » 04 led 2016 11:05

Jméno postavy / Meno postavy: Vllk

Věk / Vek: 28

Class: Marksmanship Hunter

Odkaz na armory (advanced): neuvedené

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
kdykoliv od 19:00 do 23:00

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Na ofi sem zacal pul roku pred koncem pandarie takze akorat SOO normal a pak heroic, ale to jen asi prvni 3 bosove, uz si na to moc nevzpominam, to jsem se spis seznamoval s ofikem jak funguje vyrabel si postavy a tak, opravdu sem zacal hrat az na WOD

Aktuální progres / Aktuálny progres:
než se guilda rozpadla na DT tak to byl cely 12/13 hfc normal to sem chodil taky s MM huntou

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Prima legio - DT horda
důvod byl ze GUM kery mel nastarosti i raidy skoncil s wowkem a dal se ke krestanske sekte, tak sem sel na ali a uplne jinam protoze DT je nejveci zumpa co znam

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Protože u vas hraje moje holka a furt mě k vám tahá :D

Robo
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Vllk (Hunter)

Příspěvekod Robo » 04 led 2016 11:31

Uz som sa zlakol, ze hunteri vymreli. Hunterov mame v raide by som povedal, ze az nadbytok, takze spot mimo farmarskych trhov na HC nie je zaruceny. Ale konecne slovo ma Jeho imperialna vysost, Kacoper I., raidovy autokrat.
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 04 led 2016 11:45

Na tvojom mieste by som si doma naozaj nerobil zbytocne problemy a presiel by som k nam.
Huntrov mame v raide ako povedal Robik skutocne nadbytok, takze do mythic progressu sa len tak lahko nedostanes, ale novy datac je predo dvermi, takze nevesaj hlavu - a ani nic ine...
Zatial by sme ta vzali ako socku, pripadne na hc farmu...

Karkoolca
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Karkoolca » 04 led 2016 11:57

trochu moje chyba,jsem si nevšimla že přihláška jde podat za oba :mrgreen: jinak Vlk je čistotný,nekouše,je očkovaný,odčervený a jen občas chytne rage

Monty
Main class: Druid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monty » 04 led 2016 12:02

keď často chytá rage nech skúsi hrať warra :lol:
Druuidka Montysk

Oriel
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Oriel » 04 led 2016 13:06

no kdyz uz mas u nas nevestu,tak co s tebou.
napis si o ingame inv.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”