Jméno postavy: Kubuliak
Věk: 25
Class: Shadow Priest
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Vporadecku
Zkušenosti s raidováním:
Hral som v DeepThunder na DT v druhej raidovacej grupe od konca pandarie ... predtim som tiez raidoval ale tak ziadne zauimave guildy . V DT som progresoval HM a BRF a ked sa zacal riesit mythic tak som si chcel dat prestavku na hladanie zmyslu zivota
Aktuální progres:
Aktualne neraidujem
Odkaz na logy:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/c ... /988287/6/
Screenshot UI:
Nemam
Používané addony:
DBM,scada,Bartenter
Předchozí gilda a důvod odchodu:
DeepThunder - nejako som nemal chut hrat .. celkovo atmosfera v grupe a aj osobne veci ma nejako dostali k tomu ze prestanem raidovat ... teraz pred prichodom datacu ma to nejako nastartovalo tak chcem zmenit server / ludi
Proč u nás chcete hrát:
Pocul som na vas dobre veci ze to nejako netryhardite a ze mate docela v pohode ludi tak by som sa rad pridal ... ponuknut vam mozem hlavne sam seba .. Niesom ziaden super extra mega giga top hrac ale ani ziaden odpad Takze rad by som vam pomohol pri progresse
Napiš ještě něco o sobě:
26r , Pracujem ako konstrukter a pritom studujem na VS informatiku . Zijem s priatelkou a mame spolu dceru :p (Ruky na stol!)
Teraz mam vyboosteneho priesta Shadow/Disco a nejako sa s nim zas spoznavam . Ale kludne ak sa dohodneme a nebude staly heal mozem presedlat na Resto Shamana .. bavi ma a docela mi to za neho ide Respektive doteraz som hraval hlavne shaman a alta som mal shadow priesta .