Jméno postavy: Metzgercz
Věk: 30
Class: Marksmanship Hunter
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
dny i čas mě celkem vyhovují
Zkušenosti s raidováním:
Historie mého hraní sahá do dob,kdy jsem ještě jako ,,mladý" hunter na mém prvním raidu kitoval Drakyho v UBRS.
Potom přišel The Burning Crusade který jsem celý proraidoval v guilde Mighty Eagles na chromagussu,kde jsem byl raid leadrem. Na Wrath of the Lich King jsme s mnoha hráči emigrovali na server Thunderhorn do guildy Heart of Europe,kde jsem prošel téměř všechny raidy,co nám datadisk nabídnul.Potom následoval Cataclysm,kde jsem stále raidoval v HoE,ale tímto datadiskem jsem i skončil,jelikož Mists of Pandaria mě od hraní odradil.Warlords of Draenor mě stále k wow zpět nepřilákal,i když jsem měl párkrát nutkání si ho koupit. Legion mě však nakonec nalákal a já si na zkoušku koupil měsíc hraní a po dvou dnech mě wowko zase začalo bavit:).
Aktuální progres:
pouze dungeony s randomam
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
Addonům jsem se vždy bránil,ale ty povinné do raidu jsem vždy měl.
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Stále Heart of Europe,ale jelikož hodně hráčů odešlo,už se tu neraiduje,no vlastně za tu chvíli,co hraji bych řekl,že je guilda v hybernaci.
Proč u nás chcete hrát:
Odešlo jsem několik lidí,co si pamatuji z raidování v HoE, tak bych se k nim rád připojil.
Očekávám tu možnost zapojit se do raidování,klidně i do progresu ,jen co trošku nafarmím GEAR.
Napiš ještě něco o sobě:
Jsem normální,řekl bych že nekonfliktní člověk,co má rád rovné jednání a nemám problém poslouchat autoritu (RL,GM)
jednám s lidmi tak,jak oni jednají se mnou.