[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 561: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 617: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Prihláška: Storkymage (Mage) - The Dragon Order

Prihláška: Storkymage (Mage)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Storkymage (Mage)

Příspěvekod Seržant Klinger » 28 pro 2016 21:32

Jméno postavy: Storkymage

Věk: 37

Class: Frost Mage

Odkaz na armory (advanced):

Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
pravidelně ano, ale můžu jen čt a po, dokud bude tedy zimní sezóna, kdy mám v neděli hokej

Zkušenosti s raidováním:
Velké, zejména cata, a mop, na drenorech se to postupně rozapadalo a rejdoval jsem hodně i vámi, ale jak postupně ubývallo lidí že jsem nakonec taky přstal hrát a vrátil se až na Legion

Aktuální progres:
Nic moc, iri raidujeme čt a ne. A jelikož v neděli, kdy se chodí hlavní raid nemůžu, tak mám progres minimální, rozhodně neodpovídá play-time Ostatně, ale ani equip uplně neodpovídá play-timu ale to je o bohužel dost o štěstí :-) nebo spíš :-(

Hraju frosta a fire - podle toho co je potřeba.

Odkaz na logy:
https://www.warcraftlogs.com/guilds/11709

Screenshot UI:
realy?

Používané addony:
Vče co je zapotřebí standartně k raidu, a co považuji za užitečné.

Předchozí gilda a důvod odchodu:
Iridescence, vaší, nějaký čas na na horďáckých, důvody jsou na dlouhé povídání, rád proberu na ts

Proč u nás chcete hrát:
Pohodovou atmosféru, výpomoc, společné raidy, M+ - rád každému pomůžu a zároveň se taky rád přidám když se něco podniká mimo raid.

Napiš ještě něco o sobě:
Dost lidím z guldy mě zná, nejlepší je se zeptat na jejich názor.

Arenie
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Storkymage (Mage)

Příspěvekod Arenie » 28 pro 2016 22:14

Tak teď už z odcházečů/přícházečů chybí jen Arawen. Kde je tomu konec?
To light a candle is to cast a shadow.

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Corleonis » 28 pro 2016 22:39

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 28 pro 2016 22:43

Ja si pamätám...

Bol si u nás, ale pokiaľ viem, tak si bol nepravidelný účastník raidov a ako už povedal Corle, potrebujeme pravidelných raiderov.

Čiže: ak áno, tak ako náhradník na doplnenie pravidelnej armády.

mstorky
Main class: Mage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mstorky » 28 pro 2016 22:55

Ui - chápu lidi jsou různí
Důvod rád vysvětlím osobně, jsou věci, které se nepéší na fórum.
Pokud je problém, že nemůžu 1x ze tří raid dnů, není co dál řešit. Já rád progresuju, nevadí mě wipovat, každý potřebujeme nějaký čas na naučení se mechaniky (vadímě wipe za který můžu já), ale samozřejmě hraní wow není to nejdůležitější v životě.

mstorky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mstorky » 28 pro 2016 22:57

To si Mabo určitěš pamatujš špatně, v době kdy jsme raidovali společně tak jsem měl skoro 100% účast.

mstorky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mstorky » 28 pro 2016 23:02

Naopak byl jsem jedním ztěch, kterí se snažili o to aby se nepřestalo raidovat, což se bohužl nepovedlo a sice jsem šel spátky do iri ale netrvalo to dlouho a přestal jsem hrát, jako většina lidí.

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 29 pro 2016 12:06

To, že sa mýlim, je samozrejme možné. Som dosť veľký chlapec na to, aby som pripustil možnosť, že si ťa pletiem s niekým iným.
Každopádne, minulosť nerozhoduje. Rozhoduje to, čo je teraz.

Ak by si vynechal 1/10 raidov, tak si poviem, ok, každý máme reálny život a potrebujeme si občas niečo zariadiť inak, ale 1/3 vynechaných raidov je už veľa, hlavne keď našim hlavným progresovým raidovacím dňom je tiež nedeľa, pretože štvrtky chodíme farmu a pondelky sa poskladáme tak na 80 %.

Zase na druhej strane, možno by nám tvoja prítomnosť na pondelkových raidoch zvýšila možnosť úspechu zloženia raidu.

Nuž, pretože nejde o social členstvo, ale o raidera, ktorý chce participovať v progres grupe, tak sa obávam, že finálne rozhodnutie (ako povedal už aj Corleonis) bude výhradne na raid leaderovi.

Oriel
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Oriel » 29 pro 2016 15:54

Pokud já si pamatuji,byl Storky výraznou posilou dps. Na raidy chodil pravidelně,ale v okamžiku kdy začaly problémy poskládat raid,šel za lepším.
A je vidět že to pokracuje nadále.
Já bych ho vzal,na nějakou dobu získáme posilu,ale je třeba počítat s tím že jeho loajalita je velmi nízká až nulová ...

mstorky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mstorky » 29 pro 2016 16:31

Co napsal Oriel, je bohužel pravda, i když jsem snad nešel ani tak za lepším, ale zpátky a doufal, že se bude raidovat společně dál což se nestalo.
Jinak zde je znova armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/t ... e/advanced
- zcela jiný mág už ne glacial, ale klasika vzhledem k dropu legendárky.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”