Jméno postavy: Gasparovic
Věk: 29
Class: Destruction Warlock
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
Ano aj nie, pracujem na zmeny teda v prípade nočnej raid nestíham. Cez dennú som doma najneskôr okolo 19:45 čo je dosť neskoro ja viem ale už ako v minulosti by som to riešil tým, že by som sa logol pred portálom s raidovacom stave (flask, food,runy, etc) aby sa predišlo zdržovaniu z mojej strany.
Zkušenosti s raidováním:
S progress raidmi mám bohatú skúsenosť, už od čias WOTLK, kde som aktívne progressoval naxx, sarthariona a ulduar (s retri paladinom), menej cez cataclysm a pandy (s Pax a Hearth of Europe). WODko ma zastihlo v situácií kde som si mohol dovoliť aktívnejšie sa zapájať do progressu a s vtedajšou guildov (názov si už nepamätám- išlo o maďarskú guildu, kedže som z južného Slovenska ovládam jazyk do plusu čiže som mal možnosť sa presadiť aj v tej komunite) sme aktívne tlačili Highmaul hc/mythic až kým mi real life nedovolil zúčastnovať sa tak ako by sa patrilo. WOD som už progressoval ako warlock. Popravde Legion som začal s Dh mainom ale na odporúčanie si teraz podávam prihlášku za locka pre väčšiu šancu na účasť v raide. Za svoj najväčší raidovací úspech považujem titul Twilight vanquisher za 25 Sarth 3D pre-uldar, toho času šlo o raid achievment s dosť malým % worldwide a približne vtedy som si obľúbil (progress)raidovanie ako také.
Aktuální progres:
Minimálny, mal som partiu kamarátov a ak sme mali nervy na randomákov tak sme si zvykli poskladať aspoň pár normal EN runov ale toľko trpezlivosti a tolerancie už na randoms nemám. Môj focus bol na mythic+ až kým real life povinnosti ukončili aj toto zameranie už pred skoro dvoma mesiacmi. S poslednou guildov sme dali aj nejaký hc ale s nedostatkom kvalitných hráčov to išlo tažko.
Odkaz na logy:
Úprimne s logmi mám minimum skúseností, davnejšie nam iba RL či classleader poslal link a sme si ich preštudovávali ale sám som sa im nevenoval (nedostatočná motivácia - ľahko sa prispôsobím)
Screenshot UI:
http://imgur.com/a/ZspzX
Používané addony:
Elvui, Weak Auras 2, DBM, Skada, xCT+, minoritne TellMeWhen . Z pravidiel som si naštudoval BigWings, Exorsus.
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Moja posledná guilda bola tuším Withered Army, ale pripojil som sa počas úpadku takže som sa k poriadnemu raidovaniu ani nedostal.
Proč u nás chcete hrát:
Všimol som si Váš recruit message a povedal som si však prečo nie, čas,skill aj chuť na raidovanie mám. V rosteri máte pár známych mien z minulosti od ktorých viem, že raidovanie beriete celkom vážne, čo je pre mňa momentálne asi najväčšie lákadlo.
Napiš ještě něco o sobě:
Som 29 ročný chalan zo Slovenska, ktorý rád trávi čas za počítačom, pri fantasy literatúre, v spoločnosti kamarátov a dobrého ovocného destilátu
PS: ospravedlňujem sa za gramatiku, ide mi to aj lepšie (ak sa mi chce)