Jméno postavy: Solfernuss
Věk: 27
Class: Protection Warrior
Odkaz na armory (advanced):
Souhlas s raidovacími časy a pravidelná účast:
raid time mi plně vyhovuje
Zkušenosti s raidováním:
Na officialních serverech hraju od TBC.
za RESTO druida jsem odraidoval původní Karazhan, Zul Aman, Grulls Lair, Magtheridon Lair, SSC, TK, Hyjal, Black Temple, v Sunwellu jsme pred prichodem pre-patche na WoTLk stihle dát pouze Felmysta.
na WOTLK jsem zacal jako resto druid, kdy jsem prosel vse az po Ulduar. Pri prichodu Trial of Crusader jsem switchnul na ENha shamana, za ktereho jsem odprogressoval ToC, a TOGC. ICC jsem s nim progressoval k princum, potom jsem se vratil na resto druida pro dobro guildy.
Prvni raidovací tier v Cataclysmu jsem odhealoval za druida. Pri prichodu Firelands jsem switchnul na prot wara, kde sem za nej pokracoval az do prichodu PAND.
v Pandach sem odtankoval Mogushan Vaults, Hearth of Fear a Terrase of Endless Springs, poté jsem přestal hrát. Při příchodu Siege jsem ale neodolal a vrátil jsem se k hraní, kde jsem za prot warra odtankoval vše.
Celé Warlords of Draenor jsem odtankoval s Warriorem celé.
Při příchodu Legionu jsem přešel na Guardian Druida. http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ila/simple
Aktuální progres:
Skušenosti se současným raidem mám zatím 1/10M za druida
Odkaz na logy:
Screenshot UI:
Používané addony:
klasiku, používám DBM, Weak Auras, GTFO , oRA a Exorcus Raid Tools
Předchozí gilda a důvod odchodu:
Moje guilda je momentalně Sanguineus Adamas, kterou jsme se pokusili na konci WoD znovu obnovit,ale podle mojeho se to strašně tlačí dopředu zbytečně. Ale můžeme o tom hodit řeč na TS, težko se vše popisuje, aby to nebylo pochopeno jinak než myšleno
Proč u nás chcete hrát:
Změna je život, proto bych chtěl vyzkoušet hrát Alianci. A jinde než na DT/BB. co od vás očekávám? Pohodovou partu lidí, která bude komunikovat i jinak než jenom na raidu Hlavně partu lidí, kteří budou v pohodě a nedělat zbytečný emo nalady a podobně
Napiš ještě něco o sobě:
Jmenuju se Tomáš, pracuju jako konstruktér v jedné německé firmě. Ovšem slyším hlavně na nick Buff, Baff a podobně
Mezi moje záliby patří WoW a potom muzika Poslouchám metal, ale nepohrdnu většinou žánrů hudby, co ale neunesu je dechovka, rap a hip hop
Pokud budete mít jakýkoli dotaz, tak se ptejte. Jinak v guilde mam momentalne postavu dwarfa warra, Pikr je jeho nick. Ale počítám s transferem warra z linku v armory.