Prihláška: Blogharm (Paladin tank)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Blogharm (Paladin tank)

Příspěvekod Seržant Klinger » 22 lis 2015 16:01

Jméno postavy / Meno postavy: Blogharm

Věk / Vek: 17

Class: Protection Paladin

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
po-pá: 17:00-23:00, víkendy: kdykoli

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Většinu času do teď, jsem hrál na free serveru IceWoW (cata), kde jsem odchodil HC-BoT(i se sinestrou),BWD,FL(bez ragnarose) a normal TotFW. Celých 5 let strávených na IceWoW jsem hrál jen tanka a občas jsem doplnil hunterem. Do DS jsem se nedostal,protože server začal upadat a zřejmě to ani neplánují otevřít.
PS: Na IceWoW byly taktiky velice podobné blizzlike taktikám až na pár bossů.

Aktuální progres / Aktuálny progres:
Jelikož jsem na offi dorazil asi před dvěma týdny,můj aktuální progress tomu také odpovídá. Mám odchozenou většinu HC dungů,ale do raidu jsem se ještě nepodíval. Odešel jsem si také poslední timewalk cata dungeony.
PS: Itemy,které se nezobrazují na armory jsou z timewalk dungů.

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Zde na offi jsem v guildě ještě nebyl.

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Vždy je rozhodně lepší hrát s lidma,kteří vám rozumí a vy rozumíte jim. Zároveň také máte dobrý progress a rád se dostávám s guildou ještě dál (myslím tím další mythic bosse)

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Blogharm (Paladin tank)

Příspěvekod Corleonis » 22 lis 2015 16:07

Na progress a mythic potřebujeme range (ne huntery, kde máme přehunterováno) nejlépe mág nebo balance druid. Jedině kde by ses mohl dostat do raidu je nějaká farma (nevím ale zcela, jestli jako tank, spíš jako dps). Jinak tě můžeme přijmout jako social a později se ukáže, třeba budeme akutně potřebovat tanka.

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 22 lis 2015 17:02

...tankov mame momentalne tak akurat a konkretne paladin tank je obsadeny na progres na velmi dlhu dobu, ale kazdopadne ako social hraca nevidim dovod preco nevziat, s raidovanim vsak nemozem povedat nic viac nez Corleonis...

Robo
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo » 22 lis 2015 17:31

Ja si myslim, ze by Blizzard mal konecne urobit huntera ako paladinovsky spec;)
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”