Prihláška: Mohegan (Druid healer)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Mohegan (Druid healer)

Příspěvekod Seržant Klinger » 21 led 2016 09:29

Jméno postavy / Meno postavy: Mohegan

Věk / Vek: 37

Class: Restoration Druid

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
Neplanujem raidovat, maximalne nejaky ten alt run. Ked raz budem velka a doexpim. :D

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Moj prvy raid ktory som kedy isla po prichode na offi bol Highmaul. Tam som s mainom zabila vsetko okrem Imperatora na vsetkych obtiaznostiach (ok, na LFR som ho zabila :D).
BRF mam odprogressovane na mythicu az po Blast Funace (ta truba aj s Blackiem stale ziju len preto, ze po kille Maideniek spustili HFC a bola som leniva sa k nim vratit).
HFC ma moj main zabite na normali aj na hc, full clear. Momentalne progresujem mythic 11/13. Ten prerasteny krokodil je kurva neprijemna...

Aktuální progres / Aktuálny progres:
vid "Skusenosti s raidovanim". Samozrejme, pripominam ze to zabil moj main, nie chuda 54-ka druid, co sa k Vam hlasi :D

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Dudu je od narodenia guildless. Mam par postav v Guinea Pig Tricked Me, nieco este na horde vo Fantasy. Ziadny z mojich altov neraiduje, ak tak len rekreacne na alt runoch alebo s pugom.

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Ponorka. Chcem spoznat novych ludi. Morcata lubim, ale obcas potrebujem zmenit prostredie, aby som sa necitila ako vydata za tu guildu... :)

Kacoper
Main class: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Mohegan (Druid healer)

Příspěvekod Kacoper » 21 led 2016 10:00

za mna OK

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 21 led 2016 10:42

Ajéje...ďalší špión, tentoraz z morčiat. Z Fantasy tu už jednu máme. Zaujímavé, že všetci špióni (špiónky) sú baby :D
Ale čo už, asi aj my budeme musieť nastúpiť na trend a niekoho k nim vyslať :P
Nuž vitaj u nás...

Robo
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo » 21 led 2016 16:12

No a preco neraidujes s prasatami?
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

Mohegan
Main class: Monk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mohegan » 21 led 2016 20:04

Raidujem s Morcatami, aj preto som do prihlasky napisala, ze moje alty neraiduju. Zvycajne. :)

Robo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo » 21 led 2016 20:19

Uhm, mal by som zacat citat prihlasky poriadne;)
Ruk MogOth red a mogoth ta eft ThrosgarE Haldir. Kha gor ruk khaz ta ke ruk hrim eft throsamkha ruk kostum havar go kost. A modoss hine ruk bergum eft throsamkha ga eft Haldir ke loch Thon we lo gefrunon ta mitta. Gar Ruk dagUm loch angor-magi ta har ruk!

Robo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo » 22 led 2016 09:16

Ach, uz chapem. Prisla si si overit Desura a Blogharma, a ci sme naozaj taka banda sebeckych hajzlov, ktori neberu novacikov na progresove raidy:D

Mohegan
Main class: Monk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mohegan » 22 led 2016 16:00

Nie, tych som si preklepla uz na wowprogresse a v armory. :)
V mojom veku pamat uz nesluzi ako za mlada, tak si nemozem dovolit vymyslat si :D

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 22 led 2016 16:43

V tvojom veku ze nesluzi pamat ty mladica? Cha..pockaj po ked budes mat po styridsiatke ako ja....ja?...kto som vlastne?

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”