[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Prihláška: Jaklik (Paladin tank) - The Dragon Order

Prihláška: Jaklik (Paladin tank)

Zoznamka. Chcete k nám? Tak nám sem napíšte. Formulár s prihláškou je na hlavnej stránke.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seržant Klinger
Main class: Warrior
Kontaktovat uživatele:

Prihláška: Jaklik (Paladin tank)

Příspěvekod Seržant Klinger » 10 bře 2016 14:07

Jméno postavy / Meno postavy: Jaklik

Věk / Vek: 24

Class: Protection Paladin

Odkaz na armory (advanced):

Kdy můžeš raidovat / Kedy môžeš raidovať:
podle směny

Zkušenosti s raidováním / Skúsenosti s raidovaním:
Mám dlouholete zkušenosti z raidovaním jako raid leeder v bývale guildě ale abych pravdu řekl jsem raději ten člověk co podloucha co ma dělat a posloucha pokyny :D

Aktuální progres / Aktuálny progres:
Dlouho jsem nehral teď ale myslím si že mam dole celý HFC na normal a na HC 7/13 více info koukněte na tuhle postavu http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... art/simple

Předchozí gilda a důvod odchodu / Predchádzajúca gilda a dôvod odchodu:
Prima Legio -Drak´thul byl jsem tam Guld master a abych pravdu řekl ty starosti kolem guildy mě pak akorat začali kazit chuť ze hry :)

Proč u nás chcete hrát / Prečo u nás chcete hrať:
Mám tam dva dlouholete přátele a ty říkají že jste dobrý :D

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prihláška: Jaklik (Paladin tank)

Příspěvekod Maboriel » 10 bře 2016 15:40

Ďalší grgajúci a prdiaci trpaslík. Už len to nám chýbalo. Akoby nestačil Robík s jeho "fluttering" nočnou košeľou.

No čo už, keďže sme tak dobrí, že je o tom počuť až na Drakthule, tak poď k nám, ale varujem ťa vopred, že tento datáč si s nami už asi nezaraiduješ, nakoľko už iba predlžujeme save na mythicu, aby sme to dorazili. Sem tam, keď nie je dosť ľudí na progres, tak ešte ideme mythic farmu, ale to už je skôr výnimka. Skôr teraz chodíme vo "voľnom čase" mythic BRF a challenge mody.

A mimochodom - pozícia paladina tanka je obsadená až do dôchodku mojou maličkosťou :D
Mám už síce 44 rokov, ale ešte sa nechystám zomrieť, takže Legion snáď ešte odtankujem...

Corleonis
Main class: Hunter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Corleonis » 10 bře 2016 15:48

Takže ty chceš zradit hordu... :shock:
Mno, jestli sis procházel předešlé přihlášky, určitě si postřehl, že co se týká raidování, jsme ne posledních třech bossech na mythicu. Co se týká farmy určitě ji neplánujeme a jestli bude, tak zcela spontánní. Tzn. je možné, že si u nás do datáče moc nezaraiduješ. Samozřejmě v novém datadisku (a je to sice brzo, ale snad budeme raidovat), dáme šanci všem.
Takže jestli tohle akceptuješ nemám s přijetím problém.

Jééé, Mabo mě předběhl... O to místo pala tanka se neboj, Mabo si zase najde ženskou a bude to volné :P

Oriel
Main class: Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Oriel » 10 bře 2016 15:57

Koukam ze k nam prebiha cela prima legio...
napis si o ingame inv nejakemu offi

Maboriel
Main class: Paladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maboriel » 10 bře 2016 16:26

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zpět na “Prihlášky”